ASOCIACIÓN DE TÉCNICOS EN EDIFICACIÓN

UNITS PER LA PERSEVERANÇA

TARIFES

Tarifes vigents fins al 31 de desembre de 2021

Consulti les tarifes dels nostres serveis. Per a qualsevol altre encàrrec contacti’ns i li atendrem.

SERVEIS

CÈDULA D’HABITABILITAT

Document amb el qual s’acredita que un habitatge és habitable, necessari en tot acte de lloguer o compravenda i per donar d’alta els subministraments.

CERTIFICAT ENEGÈTIC

Document que informa sobre el consum energètic i sobre les emissions de CO2 d’un immoble, necessari en tot acte de lloguer o compravenda i per donar d’alta els subministraments.

INSPECCIÓ TÈCNICA D’EDIFICIS

Tot habitatge, en funció de la seva antiguitat, ha de sotmetre’s a una inspecció tècnica per la seva conservació i manteniment i per la seguretat dels seus ocupants.

PROJECTE D’OBRA

Conjunt d’idees, plànols, esquemes i textos explicatius que defineixen qualsevol tipus d’obra nova, reforma, rehabilitació o legalització, segons la normativa vigent.

DIRECCIÓ D’OBRA

Supervisió del desenvolupament d’una obra en els aspectes tècnics i urbanístics, control dels materials i aplicació dels principis generals de prevenció i seguretat.

PROJECTE D’ACTIVITAT

Conjunt d’idees, plànols, esquemes i textos explicatius que determinen els recursos necessaris per a l’obertura d’una activitat, segons la normativa vigent.

TAXACIÓ IMMOBILIÀRIA

Informe en què es fixa el valor d’un immoble, útil en actes de compravenda, herències, judicis o separacions de béns.

CERTIFICAT D’ANTIGUITAT

Document que acredita l’antiguitat i les coordenades georeferenciades GML d’una construcció existent, necessari per a la seva legalització i inscripció en el Registre de la Propietat.

ALTRES

Aixecaments de plànols, amidaments i pressupostos d’obra, estudis i plans de seguretat i salut, informes pericials, entre d’altres.

OBRES

Els nostres últims treballs

Este mensaje de error solo es visible para los administradores de WordPress
Ha habido un problema con tu feed de Instagram.

EMPRESA

Biografia

Som una companyia d’arquitectes tècnics que ofereix els seus serveis a tot Catalunya. Durant anys hem treballat en multitud de projectes d’àmbit residencial, comercial i corporatiu, permetent detectar les nostres virtuts. Així mateix, elaborem cèdules d’habitabilitat, certificats energètics i una gran varietat de serveis addicionals.

La nostra filosofia

Els nostres projectes posseeixen un disseny eficient amb un alt nivell estètic, sense renunciar a l’aspecte funcional. Concebem espais moderns i pràctics de manera personalitzada, adaptant-nos a les necessitats de cada usuari. El nostre compromís és oferir un servei àgil, flexible i complet, anteposant la qualitat.

CONTACTE

Per a qualsevol consulta faciliti’ns les seves dades a través del següent formulari i el mateix dia atendrem la seva sol·licitud.

TOP