ASOCIACIÓN DE TÉCNICOS EN EDIFICACIÓN

UNITS PER LA PERSEVERANÇA

TARIFES

Tarifes vigents fins al 31 de desembre de 2021

Consulti les tarifes dels nostres serveis. Per a qualsevol altre encàrrec contacti’ns i li atendrem.

SERVEIS

CÈDULA D’HABITABILITAT

Document amb el qual s’acredita que un habitatge és habitable, necessari en tot acte de lloguer o compravenda i per donar d’alta els subministraments.

CERTIFICAT ENEGÈTIC

Document que informa sobre el consum energètic i sobre les emissions de CO2 d’un immoble, necessari en tot acte de lloguer o compravenda i per donar d’alta els subministraments.

INSPECCIÓ TÈCNICA D’EDIFICIS

Tot habitatge, en funció de la seva antiguitat, ha de sotmetre’s a una inspecció tècnica per la seva conservació i manteniment i per la seguretat dels seus ocupants.

PROJECTE D’OBRA

Conjunt d’idees, plànols, esquemes i textos explicatius que defineixen qualsevol tipus d’obra nova, reforma, rehabilitació o legalització, segons la normativa vigent.

DIRECCIÓ D’OBRA

Supervisió del desenvolupament d’una obra en els aspectes tècnics i urbanístics, control dels materials i aplicació dels principis generals de prevenció i seguretat.

PROJECTE D’ACTIVITAT

Conjunt d’idees, plànols, esquemes i textos explicatius que determinen els recursos necessaris per a l’obertura d’una activitat, segons la normativa vigent.

TAXACIÓ IMMOBILIÀRIA

Informe en què es fixa el valor d’un immoble, útil en actes de compravenda, herències, judicis o separacions de béns.

CERTIFICAT D’ANTIGUITAT

Document que acredita l’antiguitat i les coordenades georeferenciades GML d’una construcció existent, necessari per a la seva legalització i inscripció en el Registre de la Propietat.

ALTRES

Aixecaments de plànols, amidaments i pressupostos d’obra, estudis i plans de seguretat i salut, informes pericials, entre d’altres.

OBRES

Els nostres últims treballs

Este mensaje de error solo es visible para los administradores de WordPress

Error: Las solicitudes de API se están retrasando para esta cuenta. No se recuperarán nuevas entradas.

Inicia sesión como administrador y mira la página de configuración de Instagram Feed para obtener más detalles.

EMPRESA

Biografia

Som una companyia d’arquitectes tècnics formats acadèmicament a la mateixa universitat i en la mateixa promoció. Durant l’etapa de formació hem treballat en diversos projectes, permetent-nos detectar les nostres virtuts i febleses. La cúspide de la nostra unió ha tingut lloc en la recerca per elaborar un excel·lent Treball Final de Grau. La col·laboració i la perseverança han convertit els nostres defectes en virtuts, observant que junts tenim el poder de potenciar les nostres fortaleses, i decidint així formar la Asociación de Técnicos en Edificación.

Tenim Delegacions a Barcelona i a Girona, però treballem nacionalment en projectes residencials, comercials i corporatius; oferint serveis integrals d’arquitectura tècnica, arquitectura i enginyeria. Així mateix, elaborem cèdules d’habitabilitat, certificats energètics, informes i molts altres serveis a tot Catalunya.

La nostra filosofia

Els nostres projectes posseeixen un disseny eficient amb un alt nivell estètic, sense renunciar a l’aspecte funcional. Concebem espais moderns i pràctics de manera personalitzada, adaptant-nos a les necessitats de cada usuari. El nostre compromís és oferir un servei àgil, flexible i complet, anteposant la qualitat.

CONTACTE

Per a qualsevol consulta faciliti’ns les seves dades a través del següent formulari i el mateix dia atendrem la seva sol·licitud.

TOP